TEKSTESHQIP

Redon Makashi
Perse Ne Bere Te Te Urrej
Lyrics

E ndjeva gjithçka po mbaronte
S’ishim më si më parë
Ajo dashuri s'rezistonte
Ajo ishte vrarë

E shume u mundova t’a ktheja
Po gjithçka ishte e kotë
Ti kishe vendosur të shkonje
Nje jetë të re të filloje

Para se të shkosh ti vajzë
Degjomë një fjalë
Se të gjithë djemtë
Njësoj janë

Po ti ndoshta asnjëherë
Nuk më ke ndjerë vërtet
Atë zemrën time
Ti s'e njeh

Shko vajzë ti në jetën tënde
Shko se të urrej
Ti mua më solle veç dhembje
Dashurinë ma rrëmbeve

Shko vajzë ti në jetën tënde
Shko dhe rri e qetë
I humba të gjithë ato ndjenja
S’më besohet
Se të kam dashur vërtet

E mos u shqetëso më për mua
Se do di si të dal
Ndoshta në fillim pak do të vuaj
Por te ty kurrë s’do të ndalem

Do mundohem t'i harroj të gjitha
Ato kujtime që më le ti vajzë
Sepse ti s’je më e imja
Me tjeter kënd do të dalësh

Para se të shkosh ti vajzë
Degjomë një fjalë
Se të gjithë djemtë
Njësoj janë

Po ti ndoshta asnjëherë
Nuk më ke ndjerë vërtet
Atë zemrën time
Ti s'e njeh

Shko vajzë ti në jetën tënde
Shko se të urrej
Ti mua më solle veç dhembje
Dashurinë ma rrëmbeve

Shko vajzë ti në jetën tënde
Shko dhe rri e qetë
I humba të gjitha ato ndjenja
S’më besohet
Se të kam dashur vërtet (2x)

DËRGOI: