TEKSTESHQIP

Rita & Fidan
Potpuri 1 (Gezuar 2021)
Lyrics

[Fidani:]
Hajde ta vallezojna vallen e rugoves (2x)
Dejt te molla e kuqe kufini i Kosoves (2x)

[Rita:]
Jajde ta vallezojna vallen me shamija(2x)
E jona kosova e jona Shqiperia (2x)

[Fidani:]
Oj lulija jon me limona oo(2x)
a ma mir ke nana ke nona oo(2x)
Oj lulija jon me limona oo(2x)
a ma mir ke nana ke nona oo(2x)

[Rita:]
Qaj juria shukarie kur ma lyn syrin e zie
kur ma lun synin e zie qaje.
Qaj jurie shukarie e ne ty kam ran dashnie,
ne ty kam ran dashnie qaj
e aaa...

[Fidani:]
Hajde na ta kallim na ta kallim ooo(2x)
Se nuset ma t'mira na i marin oo(2x)
Nase i kallim me tym e me flake oo(2x)
na i kallim me shumplake oo,
po e kallim dhe me shumplake oo.

[Rita:]
Mora rrugen per Tirane,
O per Prishtino o per Tirane
me taku lalin ton o latin ton o lalin ton.
Mora rrugen per Kosove o
per Prishtine o per Kosove
me taku shoqnin tone o shoqnine tone ooo o shoqnin ton.
Ne Prishtine une do te shkoj se pa ty une s'mund te tjetoj.
Ne Tirane une do vij se pa ty une s'mund te rrij
Ne Prishtine une do te shkoj se pa ty une s'mund te tjetoj.
Ne Tirane une do vij se pa ty une s'mund te rrij
E mora rrugen per Xhilane o per Tetove ooo e Ferizaje eeeee.
me taku shoqnin tone o shoqnine tone ooo o shoqnin ton.
E mora rrrugen per Tirane O
per Tirane me taku lalin tone
o lalin tone ooo o xhanin tone
Ne Prishtine une do te shkoj se pa ty une s'mund te tjetoj.
Ne Tirane une do vij se pa ty une s'mund te rrij
Ne Prishtine une do te shkoj se pa ty une s'mund te tjetoj.
Ne Tirane une do vij se pa ty une s'mund te rrij.