Rozana Radi & Ramadan Krasniqi (Dani)

Valsi I Tradhetise ➡ Valzer Di Tradimento

 Shqip ➡  Italisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Valsi I Tradhetise

Vals ish motivi i asaj nate
Kur të dy jepnim gjith fjalët
E të dehur dashuronim.
Vals ish motivi i asaj nate
Kur poetët s'gjenin vargje
Përrallen time të tregonin..
Unë..n'dashuri e pushtuar
Unë..nje qiri i shuar
Një gjethe e rrëzuar
Për të mos jetuar.

Ref:
Edhe një herë,edhe një herë
Në jetën time jeto dhe një herë
Zemrën më ndan ti në dy pjesë
Dhe gjysma ime pa ty sonte le të vdes
Edhe një herë dhe një herë
Ne krahët e mia vallëzo dhe një herë...
Gjunjet sme majn nese gabon
ti je gabimi me i bukur qe me shkatërroj!

Vals ish motivi i asaj
Kur kërceje e harruar
Ti me mollën e helmuar
Vals ish motiv i asaj nate
Kur u deha në mëkate
Dhe më dhe gjithqka që pate
Ti tani e trishtuar
Ti sa lutje padëgjuar
Nga un që vi penduar
Me shpirtin tim në duar.

Ref:
Edhe një herë,edhe një herë
Në jetën time jeto dhe një herë
Zemrën më ndan ti në dy pjesë
Dhe gjysma ime pa ty sonte le të vdes
Edhe një herë dhe një here
Në krahët e mia vallëzo dhe nje herë...
Gjunjët smë mbajnë
Dhe pse gaboj
Ti je gabimi më i bukur që më shkatërroj!


Valzer Di Tradimento

Il valzer era il motivo di quella notte in
cui entrambi dicevamo le stesse parole
e ubriachi amavamo.
Il valzer era il motivo di quella notte
Quando i poeti non riuscirono a trovare versi
nella mia storia da raccontare..
Io... l'amore conquistò I
... la candela spenta
Una foglia caduta Per
non vivere.

Rif:
Ancora una volta, Una volta
nella mia vita dal vivo e Una volta il
mio cuore ti divide in due
e la mia metà senza di te Stasera Lascia che muoia
ancora una volta Una volta tra le
mie braccia Danza e una volta...
Ginocchia s Se
commetti un errore, sei il più bel errore da distruggere!

Walt era il motivo di questo
quando
ti dimentichi di saltare con la mela avvelenata
Il valzer era il motivo di quella notte,
quando mi ubriacai del peccato
, di me e di tutto ciò che ti vedevo,
ora
ti rattristi come inaudita preghiera,
da
solo pentito con l'anima nelle mie mani.

Rif:
Ancora una volta, Una volta
nella mia vita dal vivo e Una volta il
mio cuore ti divide in due
e la mia metà senza di te Stasera Lascia che muoia
ancora una volta
Tra le mie braccia Danza e una volta...
Ginocchia non avete nemmeno tenere
E perché delude
tu sei la più bella errore di distruggere me!

Korrigjo Përkthimin