TEKSTESHQIP

Sejgi Lahi
M'don Ti
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "M'don Ti" kënduar nga Sejgi Lahi.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "M'don Ti".
INFO
Ky materiali muzikor u përcoll tek ne i kompletuar me klip muzikor, video produksionin e të cilit e përgatiti Estia Film. Ky videoklip u publikua më 1 Qershor 2024. Tekstin, bazën instrumentale dhe produksionin audio e përgatiti EngliVersal.