TEKSTESHQIP
Shkodra Fest 2
Mbarun edhe xhirimet e Fundit të Shkodra Fest faza e televizjonit , plot 85 kengetare te rinje edhe te afirmuar te ardhur nga Shqiperia,Kosova, Maqedonia, Diaspora , ku vazhdojnë te transmetohen ne Tv Rozafa dhe Tv Opinion Kosove. Deri me daten 18 Janar
Pastaj me daten 22 Janar dalin Gjysmefinalistet e pare, Dua te falenderoj gjithe kengetaret qe u bene pjese e Shkodra Fest 2 gjithashtu dua te Falenderoj stafin tim. Duke filluar nga moderatoret Elisa Quku & Miranda Quku pjesen tjeter te stafit Miklovan Papaj Elsaid Ferracaku Emanuel Pervataj te gjith kameramanet e Televizjonit Rozafa per realizimin dhe punen e pa lodhshme qe kane bere.
Shkodra Fest 2 (Tekste & Video)
Shkodra Fest 2 (2016)
  • Shkodra Fest 2
  • Viti: 2016
  • 08/01/2016 - 16/01/2016
  • Prezantuesit: Elisa Quku & Miranda Quku
  • TV: Tv Rozafa