TEKSTESHQIP

Sinan Zylbehari
Ndarja
Lyrics

nat e gjat me dhimbje sa shum bente ftoht,
ne ata syt e tu te bukur pash qe rrjedhin lot.
te shterngova doren dhe te thash mos qaj,
ty te dridhej buza por ti nuk ke faj.
ndarja esht me dhimbje si do qe te jet,
shko tash ti nga une,dhe me ler te qete......
shko shko shko tash ti nga une,
te lutem mos qaj edhe pse duhet te ndahem dije se skam faj,,,,,,,
ndarja esht me dhimbje si do qe te jet shko tash ti nga une dhe me len te qete...
'si s'me the nje fjal te bkeqe tet merja inat,
jo ateher zdot kisha vuajtur te isha me rehat,
ti me len qe ti kujtoj ata fjalet e tua,
sa embel tingellonin te dua te dua,
ndarja esht me dhimbje sido qe te jete
shko tash ti nga une dhe me len te qete....
INFO
Publiku shqiptar çmon shumë edhe aspektin viziv, ndaj ky krijim muzikor vjen online i punuar mjaft mirë edhe me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua me datë 15 Qershor 2010.