Supersonic
Supersonic
Supersonic
  • Vendlindja:
  • Shqipëri
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Supersonic është produksion dhe video produksion shumë i njohur. Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare. Super Sonic Production eshte nje bashkepunim i stafit te Super Sonic TV dhe regjizorit te talentuar Alexander i cili eshte partner i Super Sonic ne realizimin e videoklipeve. Realizimet e para te videoklipeve vijne prej kohes kur Super Sonic TV shfaqet si televizion muzikor.

Në vitin 1992, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Kenge Popullore Nga Shqiperia E Mesme".

Në vitin 2002, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Albanian Hip-Hop Vol.6".

Në vitin 2004, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '04".

Në vitin 2005, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres '05".

Në vitin 2005, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Buqete Kengesh '05".

Në vitin 2005, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Kolazh 2005 Vol.1".

Në vitin 2005, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Kolazh 2005 Vol.2".

Në vitin 2005, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '05".

Në vitin 2005, Supersonic publikojnë albumin "Supersonic Me Hitet".

Në vitin 2006, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres '06".

Në vitin 2006, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '06".

Në vitin 2006, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Buqete Kengesh '06".

Në vitin 2006, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hiti '06".

Në vitin 2007, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres '07".

Në vitin 2007, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '07".

Në vitin 2008, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres '08".

Në vitin 2008, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '08".

Në vitin 2008, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Buqete Kengesh '08".

Në vitin 2009, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres '09".

Në vitin 2009, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer '09".

Në vitin 2009, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hip-Hop Nga Super Sonic".

Në vitin 2009, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "15 Hite Nga Supersonic".

Në vitin 2010, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres".

Në vitin 2010, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hip-Hop".

Në vitin 2010, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Harem".

Në vitin 2011, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres 2011 Vol.1".

Në vitin 2011, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hitet E Veres 2011 Vol.2".

Në vitin 2011, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Vjeshte Dimer 2011".

Në vitin 2011, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Hip-Hop 2011".

Në vitin 2011, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Harem".

Në vitin 2012, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Yjet E Kenges Popullore Shqiptare (Vol.1)".

Në vitin 2013, Produksioni Supersonic publikojnë albumin "Festojme Me Bilbilat E Kenges Popullore".

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 1