Tefta Tashko Koço

Dërgo një album »

Tefta Tashko Koço - Tefta Tashko Koco

Shiko Më shumë »Tefta Tashko Koço - Këngë Lirike Qytetare Shqiptare Dhe Repertor Klasik (2005)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0