TEKSTESHQIP

TNT
Çikë, Çikëzo
Lyrics

1,2,3 ja ku më ke Çikë çikëzo..
Afrohu mos ke turp nga unë
Mos u mashtro kur je me mu se jam me ty,
dhe mos ma mbyll veç njërin sy.

REF. 2x:
Shpirtin tënd ti hape zemër moj,
dhe ndoshta t'përqafoj,
dhe të dy sy mbylli e bukur je,
asgjë nuk premtoj.

1,2,3 ja ku më ke Çikë çikëzo..
Afrohu mos ke turp nga unë
Mos u mashtro kur je me mu se jam me ty,
dhe mos ma mbyll veç njërin sy.

REF. 4x:
Shpirtin tënd ti hape zemër moj,
dhe ndoshta t'përqafoj,
dhe të dy sy mbylli e bukur je,
asgjë nuk premtoj.

DËRGOI: