TEKSTESHQIP

TNT
Oj Kosovë
Lyrics

Ju o engjujt e lirise
Ruani trollin e arberise
Kurre per jete nuk lejojme
Shqipen tone t’na e roberojne

Kujt ne bote s’i kemi hak
Qe kjo toke t’lahet me gjak
Falem Zotit dhe njerzise
Kerkojme rrezen e lirise.

Ref:
Oj Kosove o, ti toke kreshnike
Kurre s’u zbrapse, kurre s’u fike
Oj Kosove o, ti nona jone
Ty te ruajme per gjithmone.

DËRGOI: