Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
13 Shtator 2020 - 19 Shtator 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 13 Shtator 2020 - 19 Shtator 2020 dhe në vendin e parë ngjitet 8 pozicione kënga “Dy Zemra” nga Butrint Imeri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Cash Cash” - Don Xhoni (Pozicioni 4), “Pushimet Verore” - Ylli Baka (Pozicioni 11), “T'lutem Harrom” - ESTTO (Pozicioni 17), “Sofra E Nanës” - Gold AG (Pozicioni 29). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “4 Stinet E Vitit” - Kenge Per Femije (+84 pozicione), “C'est La Vie” - Capital T (+70 pozicione), “Nicht Verdient” - Capital Bra & Loredana (+66 pozicione), “Trendafili Im” - Gena (+66 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020