Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
11 Korrik 2021 - 17 Korrik 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 11 Korrik 2021 - 17 Korrik 2021 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Dale” nga Butrint Imeri, Kida & Ledri Vula. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Dilem Jasht” - Lyrical Son & Mc Kresha (Pozicioni 3), “Te Lagja” - Noizy, Varrosi & Lil Koli (Pozicioni 6), “E Di X Marre” - Elvana Gjata & Yll Limani (Pozicioni 9), “Do Ti Kallim” - Dj Gimi-O & Alketa (Pozicioni 18). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Posht / Nalt” - Buta (+88 pozicione), “Dominicana” - Vinz (+87 pozicione), “Superwoman” - Butrint (+77 pozicione), “Eja Eja” - Butrint Imeri (+76 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021