Më mbaj mend (për 1 muaj)

Nuk Besoj

Fjalët shterpe
Për ty
Kuptimplotë
Por unë nuk besoj.

Premtimi yt
Në aheng
Të kujtohet
Ishe aq shumë domethënës
Nuk të besojë.

Jep fjalën
Posa kthen shpinën
Harron
I tillë je
Nuk të besoj.

Kërkon shumë
Më thua të zë besë
Angazhimit tënd
Unë nuk të besoj.

Thua se je i pastër
I pa-ndotur
I ndershëm
Por unë nuk të besoj.Viziton në rrjet Sotheby’s
Artin botëror
Konsulenti të këshillon ti blen
Besoj.

Varur në mure
Impresionistët bashkëkohor
Për ty alfa dhe omega
Besoj.

- poezi nga Tyran Prizren Spahiu


- U dërgua nga tamej -

Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  2

Komente mbi këtë krijim