Tyran Prizren Spahiu Poezi
Tyran Prizren Spahiu

Tema: Poezi Për Trishtim


Zëri I Arsyes

Ngopur
Ndiej neveri
Kanë gjetur hapësirë
Veprojnë paturpshëm
Nuk di nuk kuptoj
Kanë ndjesi këta zvarranikë
Mbulojnë këtë boshllëk
Ndoshta
Jam alien për ta
Ose kalavesh pa emër
Jam ndoshta ndërgjegja
Ose vet qytetari
Një e di
Janë epruveta bio
Humbur në kohë dhe vend
Zhveshur
Fshehur në vetmi abuzim me veten
Derdhje e pasuksesshme
Po
Atë natë shtërngate
Shfryrje e gabuar
Çmenduri në skenë...

Zëri i arsyes më fton
Thotë
Kjo është botë
E juaj e çuditshme
Por mos harro
Ata janë pjesë
Aktiv dhe të zjarrtë
Janë parazitët
Banorët e së nesërmes
Poshtë Siratit
Në luginën humnerë
Zjarrë
Janë të përhershmit
E jetës së mundimshme...


tyran prizren spahiu

- Poezi nga Tyran Prizren Spahiu{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}

Komente 0