Vëllezerit Dervishi

Dërgo një album »

Vëllezerit Dervishi - 1988 (1988)

Shiko Më shumë »Vëllezerit Dervishi - Tinguj Burimor, Folklorik Dhe Popullore (1996)

Shiko Më shumë »Vëllezerit Dervishi - Tingujt E Melosit Të Pashuar (2011)

Shiko Më shumë »Vëllezerit Dervishi - Më Të Mirat (2013)

Shiko Më shumë »Vëllezerit Dervishi - Si Gjithmone Dhe Tani, Me Ju (2015)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0