A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Vellezerit Lleshi - Gjithë Shqipëtarët Janë Shqiponja

Vellezerit Lleshi - Bujari Dhe Qylaxhia (2010)

Vellezerit Lleshi - Kenga Jone (2016)

Dërgo një album »