TEKSTESHQIP

Xeni & Bijte E Beqir Sefes
Loti Sbohet Gjak
Lyrics

Pushk e Adrianit sjell lajmin e par
Nusja ne Kosovë sot ka nisë me ardhë
Ne lot e kput telin per Fahri Fazliun
Ilir Konushevcin, Gjeven dhe Fehmiun.

REF...
Loti s'bahet gjak
Gjaku s'bahet lot
Ni Zot o ne qiell
Ni Shqipni mbi tok.

Sot n'odat t'Kosoves ndan t'miren prej t'keqes
Kang e Mujë Krasniqit e çiftelia e Beqes
Luan Haradinaj e thrret Ilaz Kodren
N'darsum me Shkelzenin bashk do ta shtrojmë sofren.

REF...
Loti s'bahet gjak
Gjaku s'bahet lot
Ni Zot o ne qiell
Ni Shqipni mbi tok.

Sot Mujdin Aliu fort po e ndrin sharin
Dielli e shkrin boren per Ismet Jasharin
Murat Lika vjen me Çani Lumen n'krosh
Agim Ramdani lapsin e ban pushkë

REF...X2
Loti s'bahet gjak
Gjaku s'bahet lot
Ni Zot o ne qiell
Ni Shqipni mbi tok.

DËRGOI: