TEKSTESHQIP
Kalldremit Po M'shkon Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliKalldremit Po M'shkonBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Ato Tenda T'shkreta Zenel ZekolliAto Tenda T'shkretaZenel Zekolli
Heronjet E Kombit (Vellezrit Feim Dhe Bedrush Gashi) Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliHeronjet E Kombit (Vellezrit Feim Dhe Bedrush Gashi)Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Martirin Shefket Halit Zekolli Zenel ZekolliKenge Per Martirin Shefket Halit ZekolliZenel Zekolli
Kenge Per Invalidet E UÇK-se Zenel ZekolliKenge Per Invalidet E UÇK-seZenel Zekolli
Deshmorit Alush Kryeziu Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDeshmorit Alush KryeziuTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Vlora Gashin Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Vlora GashinTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Këngë Për Halil Ramadanin (Dëshmorët E Majës Së Pashtrikut) Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKëngë Për Halil Ramadanin (Dëshmorët E Majës Së Pashtrikut)Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Deshmorit Fazli Hoxha Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDeshmorit Fazli HoxhaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
N'dardani Bjen Nje TupanBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Jakup Ferri Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliJakup FerriBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Kenge Per Bijtë E Sefes Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Bijtë E SefesTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dy Tupana Ne Dere Te KullesTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Mahmut PashaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Deshmorin Afrim Behrami Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Deshmorin Afrim BehramiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Per Deshmorin Ramiz Shala Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge Per Deshmorin Ramiz ShalaTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Kenge Gurbeti Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKenge GurbetiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ora E KombitTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dardane E VjeterTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ushtare Une Po Shkoj Ne Vlore Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliUshtare Une Po Shkoj Ne VloreTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Ti Na Erdhe PavarsiTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Dert Mi Dert Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliDert Mi DertTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Cili Është Ma I Bukur Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliCili Është Ma I BukurBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Mitrovica Bijte E Bajram Bajes & Zenel ZekolliMitrovicaBijte E Bajram Bajes & Zenel Zekolli
Kush Ja Ktheu Pushken Serbis Të Bijtë E Bajram Bajës & Zenel ZekolliKush Ja Ktheu Pushken SerbisTë Bijtë E Bajram Bajës & Zenel Zekolli
Me Gezim Zenel Zekolli & Ylmize TafallariMe GezimZenel Zekolli & Ylmize Tafallari
S'e Ndali Kangen Zenel ZekolliS'e Ndali KangenZenel Zekolli
Dardane E Vjetër Zenel Zekolli & Enver LeziDardane E VjetërZenel Zekolli & Enver Lezi
Vëllezërit Gërvalla Zenel Zekolli & Enver LeziVëllezërit GërvallaZenel Zekolli & Enver Lezi
Djemtë E Shqipes Zenel Zekolli & Enver LeziDjemtë E ShqipesZenel Zekolli & Enver Lezi
{{ itm.field1 }} {{ itm.field2 }}
{{ page + 1 }}/{{ pages }}