TEKSTESHQIP

Aurora Baku
Fajet
Lyrics
(Feat. Ervin Gonxhi)

Më the me doje doje
Pa mu s'jetoje jetoje
Dhe gabimet ti i bone
Tash pishman je bo
Më the me doje doje
Pa mu s'jetoje jetoje
Dhe gabimet ti i bone
Tash pishman je bo

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?

Nuk e mendove mendove
Sa me lendove lendove
Të thash mos ik
Më prit kam frikë
Nuk e mendove mendove
Sa me lendove lendove
Të thash mos ik
Më prit kam frikë

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?

DËRGOI: