TEKSTESHQIP

Bubulina Krasniqi
Elementi I 5-te
Lyrics

o-ho! o-ho! o-ho! ooo!
ohuo... ohuo... heyiyeah...

Tjetër film nëpër qytet
Flet një tip që nuk mund të më ketë
Si filozof ngacmon në mendjen
Kërkon të paktën vetëm një fjalë prej meje
Po emrin tim, pseudonim
"bad_girl" e kam nga ti
E ti me ndjek çdo ditë
Shkruan ne e-mail-in tim

REF:
(O-HO) Dua të kem unë... O-HO
në jetën tënde access (O-HO)
Dua te jem unë... O-HO
vetëm anti-stress (O-HO)
E gjen tek unë... ouoo ouoo
elementin e 5-të.
E dija, unë e dija (O-HO)

Nëse tek unë kërkon te jesh
ujë, zjarr, tjetër element
Me duhet kohë dhe pse më pëlqen
Akoma duhet që më tepër të më jepesh
Po emrin tim, pseudonim
"bad_girl" e kam nga ti
E ti me ndjek çdo ditë
Shkruan ne e-mail-in tim

REF:
(O-HO) Dua të kem unë... O-HO
në jetën tënde access (O-HO)
Dua te jem unë... O-HO
vetëm anti-stress (O-HO)
E gjen tek unë... ouoo ouoo
elementin e 5-të.
E dija, unë e dija (O-HO)

(bad girl)
Hey... you keep on moving like... (like...like...)
I gotta make you mine (mine...mine...)
You keep on dancing like...
You keep on dancing like that
(bad girl)
You keep on moving like (like...like...)
I gotta make you mine
I gotta make you... MY GIRL!

REF 2x:
(O-HO) Dua të kem unë... O-HO
në jetën tënde access (O-HO)
Dua te jem unë... O-HO
vetëm anti-stress (O-HO)
E gjen tek unë... ouoo ouoo
elementin e 5-të.
E dija, unë e dija (O-HO)
(My Girl)

DËRGOI:
INFO
Nuk është i një rëndësie dytësore fakti që ky projekt përcillet në tregun e gjerë të muzikës i kompletuar tejet mirë edhe me videoklip, të cilin e krijoi Entermedia. Ky videoklip u publikua me datë 27 Shtator 2009. Autor i vijës melodike dhe arranzhues i muzikës është Flori Mumajesi, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Big Basta.