TEKSTESHQIP

Bukurije Morina & Merita Veselaj
Do Të Kthehem
Lyrics

bukuria
mbyllen portat e oborrit
trupi niset e shpirti s'vjen
sikur shiu i nentorit lotet lagin dhen

merita
jeta ime ketu nisi jan te miat pem e lis
qofsha e fundit e ketij fisi token qe braktisë

ref-merita
qdo pllamb toke lam kujtime
eshte ditarë i jetes sime
kjo shtepi eshte dhembja ime

ref-bukuria
ne mos ardhsha tjetren stinë
lajmet per mu nese s'vin mos me shitni ju shtepinë

merita
le te flet mbi kulm oxhaku ketu u pjek buka ne zjarr
le te flet varri i plakut se ktu pat shqiptarë

bukuria
n'dhe t'huja mos u tretsha duroft zemra mos te thehet edhe nese larg vdeksha shpirti ktu do kthehet

merita-ref

qdo pllamb toke lam kujtime ështe ditarë i jetës sime kjo shtepi eshte dhembja ime

bukuria -ref
ne mos ardhsha tjetrën stinë lajmet per mu nese s'vin mos me shitni ju shtepinë

vita
vin gjithmonë vin zogjt shtegtarë ne pranverë mos ma shitni ju shtepinë gjall a vdek do të vi njeher

merita-ref qdo pllamb toke lam kujtime eshte ditarë
i jetes sime kjo shtepi eshte dhembja ime

bukuria-ref
ne mos ardhsha tjetren stinë lajmet per mu nese svinë mos ma shitni ju shtepinë

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit është Ilir Berani.