TEKSTESHQIP
Thirrëm N'telefon Gazi & Buqe RamaThirrëm N'telefonGazi & Buqe Rama
Herë N'turki, Herë N'dubai Gazmend Rama, Astrit Zikolli, Buqe Rama & Aneta RamadaniHerë N'turki, Herë N'dubaiGazmend Rama, Astrit Zikolli, Buqe Rama & Aneta Ramadani
Telefonin Plotë Mesazhe Gazmend Rama, Astrit Zikolli, Buqe Rama & Aneta RamadaniTelefonin Plotë MesazheGazmend Rama, Astrit Zikolli, Buqe Rama & Aneta Ramadani
Këngë Të Sofrës (Gëzuar 2024) Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Këngë Të Sofrës (Gëzuar 2024)Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Potpuri Folklorike 2 (Gëzuar 2024) Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Potpuri Folklorike 2 (Gëzuar 2024)Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Zemrat Flasin Vet Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Zemrat Flasin VetGazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Mos Më Shkruaj Ma Letër Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Mos Më Shkruaj Ma LetërGazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Vajtimi I Avdisë Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Vajtimi I AvdisëGazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Potpuri Folklorike 1 (Gëzuar 2024) Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)Potpuri Folklorike 1 (Gëzuar 2024)Gazmend & Buqe Rama (Ft. Hajriz Berisha)
Potpuri (Gezuar 2024) Gazmend Rama, Buqe Rama & Hajriz BerishaPotpuri (Gezuar 2024)Gazmend Rama, Buqe Rama & Hajriz Berisha
Habibi Gazmend Rama, Buqe Rama, Hajriz Berisha & Zejnep ElshaniHabibiGazmend Rama, Buqe Rama, Hajriz Berisha & Zejnep Elshani
Potpuri (Baresha Party 2023) Gazmend Rama, Buqe Rama, Hajriz Berisha & Zejnep ElshaniPotpuri (Baresha Party 2023)Gazmend Rama, Buqe Rama, Hajriz Berisha & Zejnep Elshani
Frangat Si Sheqera 2022 Gazmend Rama, Buqe Rama & Nazmie ProkshiFrangat Si Sheqera 2022Gazmend Rama, Buqe Rama & Nazmie Prokshi
Qobani Dhe Qobanesha Gazmend Rama & Buqe RamaQobani Dhe QobaneshaGazmend Rama & Buqe Rama
Moj Drenica E Ademit Gazmend Rama & Buqe RamaMoj Drenica E AdemitGazmend Rama & Buqe Rama
Kaloj Jeta Ne Gurbet Gazmend Rama & Buqe RamaKaloj Jeta Ne GurbetGazmend Rama & Buqe Rama
Idriz Seferi Gazmend Rama & Buqe RamaIdriz SeferiGazmend Rama & Buqe Rama
Syt E Tu Buqe RamaSyt E TuBuqe Rama
Zeshkane Me Sytë E Zi Gazmend Rama, Buqe Rama & Nazmie ProkshiZeshkane Me Sytë E ZiGazmend Rama, Buqe Rama & Nazmie Prokshi
Aman Aman Gjermani Buqe Rama (Ft. Lili Rama)Aman Aman GjermaniBuqe Rama (Ft. Lili Rama)
Boss Fidan Hajrizi (Ft. Buqe Rama)BossFidan Hajrizi (Ft. Buqe Rama)
Urime Martesa Jone Ekrem Rama & Buqe RamaUrime Martesa JoneEkrem Rama & Buqe Rama
Potpuri 2 (Gezuar 2018) Buqe Rama & Linda ShabaniPotpuri 2 (Gezuar 2018)Buqe Rama & Linda Shabani
Shnak Shnuk Buqe Rama (Buqja)Shnak ShnukBuqe Rama (Buqja)
Potpuri 1 (Gezuar 2018) Buqe Rama & Linda ShabaniPotpuri 1 (Gezuar 2018)Buqe Rama & Linda Shabani
Dasma E MadheBuqe Rama
Potpuri 3 (Gezuar 2017) Gazi, Fahrija & BuqjaPotpuri 3 (Gezuar 2017)Gazi, Fahrija & Buqja
Nuk Ishte Kismeti ImBuqe Rama
Potpuri 1 (Gezuar 2017) Gazi, Fahrija & BuqjaPotpuri 1 (Gezuar 2017)Gazi, Fahrija & Buqja
Potpuri 2 (Gezuar 2017) Gazi, Fahrija & BuqjaPotpuri 2 (Gezuar 2017)Gazi, Fahrija & Buqja
{{ itm.field1 }} {{ itm.field2 }}
{{ page + 1 }}/{{ pages }}