TEKSTESHQIP

Diana Ruci
Xhindeja
Lyrics

Te xhuma me te xhuma
me xhindosi xhindeja
xhinde e xhindosura
vetull nakatosura

Aman xhindeja ne shkemb
kur e ndjeva zerin tend
shastisa ngela pa mend
ballelara me argjend

Do me marresh pas dhe mua
une gje tjeter jo nuk dua
vetem vetullat e tua
porsi ylber i harkuar

Zogelara gjec belane
na lerose dullamane
dullamane e verdhe dylle
prere e qepur ne janine.

DËRGOI:
INFO
Për një dozë më të madhe te kreativitetit, ky produkt muzikor është lansuar tek fansat i kompletuar mjaft këndshëm me anë të një videoklipi, për produksionin e të cilit u kujdes Shqipja Master. Videoklipi u publikua më 17 Shkurt 2009. Autorë të tekstit janë Populli, ndërsa për orkestrimin është kujdesur Artan Xhaferi.