TEKSTESHQIP

Eliza Hoxha
Deshperimi
Lyrics

hejjj uuu eoou

Kur gjdo gjë përfundon
dhe kthehem në brendi
Fajin tënd e kërkoj
por s'do ta gjej e di...
Një dezhavu me shumë
ndërgjegjën ma rëndon,
Akoma se kuptoj, por ti a kuptoon?

Sa e hidhur eshte kjo gotë e une prap duhet që ta piii.
se smundem ta mallkoj këtë bootëëë.

Ref...

Une e di të vërteten
por smund ta themm,
mir ta di vetem une edhe pse dhemb
Dënim apo mallkiiiiiiim?!...
do ta duroj këtë dëshprimm...
Ouu hehjjhehjj

Kur bëhet vonë për fjalë
vetvetës une i flas,
prap asgjë nuk ndryshon
se s'kthehet koha pas,
ky zë nga brenda vjen
arsyen që më zgjon,
por sa do që të zgjas
ka kush që dëgjooonn...

ohh sa e hidhur është kjo gotë e une prap duhet që ta piiii..
se s'mundem që ta mallkoj këtë botëëë.

Une e di të vërtetën por smund ta them...
më mir ta di vetëm une edhe pse dhemb
Dënim apo mallkiiiiim?!
Do ta duroj kete deshprimm...
hou nnon hejehej ouu hejehen hëëë

DËRGOI:
INFO
Muzikën dhe okestracionin e shkroi Enis Presheva, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Memli Krasniqi.