TEKSTESHQIP

Eliza Hoxha
Ti Po Shkon (Remix)
Lyrics
(Feat. Memli Krasniqi)

Memli Krasniqi:
Droppin Hard Playin'?, like 20 dumb tricks, can you feel this? EPJR Remix (2x)
It's the Remix, unique Sound, It's the Remix, EPJR, It's The Remix, Eliza, It's The Remix

Eliza Hoxha:
Endrat moren fund dhe gjdo shpres u tret as fjalet nuk kan forc qetsia flet vet ty me nuk te kam krejt e vetme jam ti me le nuk mund te kuptoi pse gjdo gje mer fund ktu une krejt qa mund te bej esht te ndjek hapat tu ikur ne largsi shum larg tash je ti smund tbesoi oo baby ti po shkon qe te mos kthehesh me te humbur me le oo baby ti po shkon une smund te bej asgje. Si nuk te vjen keq per ditet qe lam pas te kerkoi e nuk te gjej kot emrin ta therras se me nuk te kam krejt e vetme jam ti me le. ooo baby ti po shkon qe te mos kthehesh me te humbur me le. ooo baby ti po shkon une smund te bej asgje. ooo baby ti po shkon qe te mos kthehesh me te humbur me le. ooo BABY ti po shkon une smund te bej asgje (2)

DËRGOI: