TEKSTESHQIP

Elta Ademi
Rrjedh Me Këngë E Ligjërime
Lyrics

Hej fort po shndrrit aj diell
E burimi kenget lugjeve ,i percjell
Hej fort po ngroh ky diell
Edhe trimat neper mend mi sjell ,i perkdhel

Nga ky diell i kohes sime
Shndrrisin shekujt ne agime
Dhe naganti i shqiptarit zjarr, flakëron

REFRENI:Po ku ka si ti o Shqipëria ime
O fisnikja permbi gur
Rrjedh në kënge e ligjerime
Ballë larta me flamur

Hej fort po bjen aj tel
Dhe lahuta tingujt mi qon , i percjell
Hej fort po rreh aj tel
Edhe trimat neper mend mi sjell, i perkdhel

Nga ky diell i kohes sime
Shndrrisin shekujt ne agime
Dhe naganti i shqiptarit zjarr, flakëron

REFRENI:Po ku ka si ti o Shqipëria ime
O fisnikja permbi gur
Rrjedh në kënge e ligjerime
Ballë larta me flamur

DËRGOI: