TEKSTESHQIP

Elvana Gjata
Dancehall
Lyrics

I wanna break it up
Qiellin po e hapim
they wanna break it up
Jo nuk po me kapin (2x)

E kupton maksimumin japim
aktiv, me trupin t'jeni gati
me degjon i fundit dhe i pari
Mos luaj ti me zjarrin.

I wanna break it up
Qiellin po e hapim
they wanna break it up
Jo nuk po me kapin
Nen kontroll e kemi situaten
E bejm diten e bejm dhe naten
..
Ne te dy ne dancehall ne te dy ne elektro' Oooo

Ref:(2x)
Ne po kercejme ne DanceHall
Muziken e degjojme me fort
Ti ke me knu me shum ne te
E ndjen, Oo o oo!

O'oou ` O'oou
O'oou ` O'oou
O'oou ` O'oou

I wanna break it up
Qiellin po e hapim
They wanna break it up
Jo nuk po me kapin
Ne kontroll e kemi situaten
E bejm diten e bejm dhe naten
..
Ne te dy ne dancehall ne te dy ne electro ' Oooo

Ref:(2x)
Ne po kercejme ne DanceHall
Muziken e degjojme me fort
Ti ke me knu me shum ne te
E ndjen, Oo o oo!

O'oou ` O'oou
O'oou ` O'oou
O'oou ` O'oou

Ref:(2x)
Ne po kercejme ne DanceHall
Muziken e degjojme me fort
Ti ke me knu me shum ne te
E ndjen, Oo o oo

DËRGOI: