Elvana Gjata

Dërgo një album »

Elvana Gjata - Mames (2008)

Shiko Më shumë »Elvana Gjata - Afer Dhe Larg (2011)

Shiko Më shumë »Elvana Gjata - Acoustic Live Sessions Ep (2013)

Shiko Më shumë »Elvana Gjata - 3 (2018)

Shiko Më shumë »Elvana Gjata - Çelu (2021)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 24