TEKSTESHQIP

Elvana Gjata
Dhe Zemra Ndal (Remix)
Lyrics
(Feat. Flori)

(FLORI 2x)
Unë do te jem me ty kudo qe ti je
me numrin tim te fatit 58
bej sikur nuk e ke
sikur ti nuk e sheh
e di ti, e di shume mire perse

(ELVANA)
Një natë me shi
takoj në rastësi
në orë të vonë
një mikun tonë
më thotë miqsisht ooouooo
duhet ta dish
se jeta e tij
nuk je më ti...

REF:
Dhe zemra ndal
sa vite pa u parë
dhe ndjenjat mi zgjon
dhe frymën shtrëngon një fjalë ouuuu...
Dhe zemra ndal
sot vetëm nga një fjalë
se jeta e tij
nuk je më ti

(FLORI 2x)
Unë do te jem me ty kudo qe ti je
me numrin tim te fatit 58
bej sikur nuk e ke
sikur ti nuk e sheh
e di ti, e di shume mire perse

(ELVANA)
Dhe pyes unë
dua të di më shumë
ti ke të drejtë
të kesh një jetë
(po mua) nuk më gëzojnë
fjalët që po më thonë
se jeta e tij
nuk je më ti
nuk jam më une...

REF:
Dhe zemra ndal
sa vite pa u parë
dhe ndjenjat mi zgjon
dhe frymën shtrëngon një fjalë uuuu...
Dhe zemra ndal
sot vetëm nga një fjalë
se jeta e tij
nuk je më...

(FLORI 2x)
Unë do te jem me ty kudo qe ti je
me numrin tim te fatit 58
bej sikur nuk e ke
sikur ti nuk e sheh
e di ti, e di shume mire perse

E di shume mire perse

DËRGOI: