TEKSTESHQIP

Ermal Fejzullahu
Sa Netë Pa Gjumë
Lyrics

Sdua te dal
i mbyllur jam
vetem un po rri
heshtjaa me vret
nuk esht e leht te duroj vetmi
shpirt me nuk je
dua te te kem si kohh me par
kur te kisha pran

Reff 2x Te duaa shumm
sa net pa gjum
gjithmon do ta themm
pa tyy nuk ka jett.

Shiprt me nuk je
duaa te te kemm si koh me par
kur te kish pran

Reff 4x Te duaa shumm
sa net pa gjuum
gjithmon do ta themm
pa tyy nuk ka jett.

DËRGOI:
INFO
Kompozitori i këngës, autor i tekstit dhe orkestrues i këngës rezulton të jetë Flori Mumajesi.