TEKSTESHQIP

Frederik Ndoci
Vala Dhe Shkembi
Lyrics

Ky det i gjere, me ty me pa...
ne netet me hene e yje lare,
c'ti them per ty, ku je ti vall'
me zerin e shpirtit t'therras
ku jeeee!...

kujto tek ky shkemb, qendronim ne te perqafuar,
nje nate e pame ate nga val e detit mbuluar,
ky shkemb ti me the. Me valen eshte dashuruar,
te dy, ja si ne, ne dashuri jane harruar,

ne krahet e mi
ty te pushtoj
dashuriii