TEKSTESHQIP

Juliana Pasha
Çifti
Lyrics

Reff 2x
Në kët’ ditë të madhe
Na ka mbledh ky çifti
Na ka ardh shoqnia
N’këmb është çu gjithë fisi

Strofa
Nuse o moj flutur
Tamam si hyjneshe
Vellon më të bukur
sot e paske vesh

G’zon nëna dhe baba
për vajzën e vet
T’trashëgohesh nuse
Mirëse t’kena gjet

Refren 2x
Në kët’ ditë të madhe
Na ka mbledh ky çifti
Na ka ardh shoqnia
N’këmb është çu gjithë fisi

Strofa
Dasma jote dhëndër
bukur paska nis
Digje shaminë digje
Sot në mes të shpisë

G’zon Nana dhe baba
Per djalin e vet
Të trashegohesh dhëndër
Dashninë e ke gjet

Reff 2x
Në kët’ ditë të madhe
Na ka mbledh ky çifti
Na ka ardh shoqnia
N’këmb është çu gjithë fisi