TEKSTESHQIP

Lori & Sphresim Zylbehari
Malli Po Me Vret
Lyrics

SHPRESIM:
Po te shohë një herë në javë
dhe kjo aspak s'më pëlqen
dua të shijoj çdo natë
e jo veç për vikend

LORI:
shtatë ditë sikur shtatëqind vjet
duken kur s'të shoh me sy
gjithçka vdes kur sjam me ty

REFF:
Krejt krejt i kam sonte
më mungon pranija jote
zemra me nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
më mungon pranija jote
krejt i kam këtu
por jo sytë e tu

LORI:
veç një datë në kalendar
e shënoj me dashuri
ditët tjera le të shkojnë
ato nuk kanë rëndesi.

SHHPRESIM:
Shtatë ditë sikur shtatëqind vjet
duken kur s'të shoh me sy
gjithçka vdes kur s'jam me ty.

REFF:
krejt krejt i kam sonte
më mungon pranija jote
zemra më nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
më mungon pranija jote
krejt i kam ketu
por jo sytë e tu.

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor përcillet në ekranet tona i ilustruar shumë bukur me videoklip, i cili u publikua më 24 Qershor 2009.