TEKSTESHQIP

Deyzoh
Qaje
Lyrics

qaje dhe njeher te fundit qaje
per dashnin,lotin mos e ndale
vetem nje Zot e din qe spate faje
ndaje mendjen,boll shpirtin e vrave

o bebi ti kur ike,ti kur ike
zemren ma ndale,
o bebi ti kur ike,ti kur ike
shpirtin ma kalle

(tash),
tash jeton pa mu,pa mu,pa mu,
bebe pa mu,pa mu..
tjeter kujt i thu ti te du, (2X)
tjeter kujt i thu du

qaje dhe njeher te fundit qaje
per dashnin,lotin mos e ndale
vetem nje Zot e din qe spate faje
ndaje mendjen,boll shpirtin e vrave

nuk ma dhe ni shanc,vetem ike bebe si era,
krijove distanc edhe sonte tkerkon zemra

krejta mi more,mi more,more,more ti (2X)
per ty zemra edhe shpirti ma ka ni

qaje dhe njeher te fundit qaje
per dashnin,lotin mos e ndale (2X)
vetem nje Zot e din qe spate faje
ndaje mendjen,boll shpirtin e vrave

DËRGOI: