TEKSTESHQIP

Deyzoh & Eri Qerimi
Emër
Lyrics

Deyzoh:
S'kam lene emer pa te thirr,
te plotësoja Cdo deshire,
e kaluara eshte tani per ne te dy.

Eri Qerimi:
S'kam lene emer pa te thirr,
te plotësoja çdo deshire,
e kaluara eshte tani per ne te dy.

Deyzoh:
S'kam lene emer pat thirr,
pse ma bone lamtumirë,
pse ma bone lamtumirë,
lali, lali,
si s’pate meshire,
t'a plotesova Cdo deshire.
Tregon tash a je me mire,
Lali lali.
Krej e kan dit se te kom dasht ne zemer,
per te me harru tjeter shkoji.
I mbyll syte dhe ty po tkujtoj,
i verber,
zoti edin se kush gaboi.

Eri Qerimi:
S'kam lene emer pa te thirr,
te plotesova Cdo deshire,
e kaluara eshte tani per ne te dy.

x2.
Per mu jet,
per mu per mu jet,
je kon gjeja me e shtrenjte,
tash veq foto na ka mbet,
tani beeb,
tani tani beeb.
Me ty jam kon i sinqert t‘kom thirr bote,
t’kom thirr jet.

Deyzoh:
Vec po du met thon
se me ka marre malli dhe s'po muj pa ty.
Se krejt e kan dit se te kom dasht me zemer,
per met harru tjeter shkoji,
dhe i mbyll syte dhe ty po te kujtoj,
i verber,
zoti e din se kush gaboi.

Eri Qerimi:
S'kam lene emer pa te thirr,
te plotesova çdo deshire,
e kaluara eshte tani per ne te dy.

DËRGOI: