TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Dy Pas Mesnate
Lyrics

Dielli i heshtur, në dorën tënde,
Po përendon,
Natyrë e vdekur, në dhomën time,
Më brenë, më dërmon.
E unë, sikur këndoj – në ty mendoj!
E unë, sikur këndoj – në ty mendoj!

Vjeshtë në qiell, dimër në zemër,
Shi po rigon,
Kujtim i kam lodrat, lulet që vyshken,
Ti po harron.
E unë, sikur këndoj – në ty mendoj!
E unë, sikur këndoj – në ty mendoj!

Ref:
Dy pas mesnate,
E unë nuk kam gjumë,
Të gjithë e dijnë,
Se të dua shumë,
Vetëm ti nuk e di, - sa të dua unë!
O zot i kësaj nate,
Mos luaj me mua,
M'lejo t'i tregoj,
Sa shumë e dua.
Vetëm ti nuk e di, - sa të dua unë!
INFO
Muzika dhe teksti është shkruar nga Dardan Shkreli.