TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Jo Mos Thuaj
Lyrics
(Feat. Faraoni G)

[chorus]
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare

[verse 1]
vallzojme, t’vallzojme
sot eshte nate e jone
si nje labirint, te nisur vec per ne
je ha sikur qiell, rrezo sikur diell
dhe luaj vetem luaj, vallzo dhe jo mos thuaj
se sonte vec per ty e kam ket’ melodi
mos fol gje me goje, sonte dua loje
sonte dua valle, shpirtin ma kalle
eja dhe me thuaj, thuaj se te dua
vallzo vec per mua, vallzo jo mos thuaj
jo mos thuaj

[chorus]
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare

[verse 2]
vallzojme, t’vallzojme
sot eshte nate e jone
si nje labirint, te nisur vec per ne
je ha sikur qiell, rrezo sikur diell
dhe luaj vetem luaj, vallzo dhe jo mos thuaj
se sonte vec per ty e kam ket’ melodi
mos fol gje me goje, sonte dua loje
sonte dua valle, shpirtin ma kalle
eja dhe me thuaj, thuaj se te dua
vallzo vec per mua, vallzo jo mos thuaj
jo mos thuaj

[chorus]
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare
eja ti moj bukuri, me pushto si melodi
si nje engjell me fresko, vec per mua sot vallzo
fluturo ti lart mbi re, me mbush zemren plot hare
me mbush zemren per plot hare

[outro]
jo mos thuaj

DËRGOI: