TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Do Te Dua Dikur
Lyrics

Për një çast e ndali kohën
Shfletoj kujtimet në vetmi
Nga takimi i parë gjer te ndarja e fundit
Isha unë dhe ishe ti

Nuk e di se çka ndodhi
E jeta na ndau, shkove në rrugë pa kthim
Por kujtimet me mbeten
Dhe jeta vazhdon pa kuptim plot nostalgji

Do të dua dikur
Do të dua dikend
Por s`do të dua asnjëherë
Si dikur dikend

Kërkove kohë që të kthehet heshtja
E t’fillojmë prapë nga e para
Por sikur qelqi i thyer që më nuk bashkohet
Ashtu mbetën zemrat tona

Dikur dikush m`pat thënë një fjalë
Se koha shëron gjithçka
Por tani kuptova se gënjeshtër ishte
Rëndësi më kjo nuk ka

DËRGOI:
INFO
Për tu parë dhe kuptuar më mirë, krijimi muzikor është sjellë para shikuesve i plotësuar në dimensionin vizual edhe me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e punoi BUG Production. Ky videoklip u publikua më 1 Nëntor 2019.