TEKSTESHQIP

Nazmije Selimi
Te Lutem
Lyrics

- Sa i rendë është fakti kur fati shpinen ta kthen,
sa i rëndë është momenti kur faji mbi ty vetem bjen,
sa keç që rrugët të na ndahen në dysh,
dhe mundohem ta di miqt na panë, miqt na ranë msysh

Refreni:

* Të lutem dhembjen ma shkurto nnn,
më shaj më fyej dhee më injoro e meritoj,
të lutem ndryshe s'mund te jetë,
bë diçka qe t'harroj më lehtë, t'harroj më shpejt

- Sa e rëndë është gjendja kur heshja rrin mes nesh
sa i rëndë është momenti kur përgjithmonë largohesh
ee sonte do të beja çdo gjë vetëm kohen ta kthej
atë gabim timin që na ndau mos ta bëj

* Refreni:

Të lutem dhembjen ma shkurto nnn,
më shaj më fyej dhee me injoro e meritoj,
të lutem ndryshe s'mund te jetë,
bë diçka që t'harroj më lehtë, t'harroj më shpejt

** MELODIA:

* Refreni:

Të lutem dhembjen ma shkurto nnn,
më shaj më fyej dhee me injoro e meritoj,
të lutem ndryshe s'mund te jetë,
bë diçka që t'harroj më lehtë, t'harroj më shpejt

DËRGOI: