TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Me Kur’an
Lyrics

Me Kuran Me Kuran
Zemra gjen dërman,
Me Kuran Me Kuran
Çdo sfidë e kalon

Strofa 1
Me Kuran
Zbuten zemrat që jan gur
Me Kuran
Se takon ti mërzin kurr

Me Kur'an fillo ditën dhe mbaro
O insan, kush të krijoi mos harro
Me Kur'an kujto Zotin o njeri
Se tek Ai, të gjithë duhet me u kthy

Strofa 2
Me Kur'an veç i lumtur ti jeto
Me iman, jetën tënde zbukuro

Me Kur'an fillo ditën dhe mbaro
O insan, kush të krijoi mos harro
Me Kur'an kujto Zotin o njeri
Se tek Ai, të gjithë duhet me u kthy

Me Kuran Me Kuran
Zemra gjen dërman,
Me Kuran Me Kuran
Çdo sfidë e kalon