TEKSTESHQIP

Olsi Bylyku
Ajo
Lyrics
(Feat. Jess)

"Ajo" është një këngë e re nga Olsi Bylyku.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Muzikën dhe tekstin e punoi vetë artisti, teksa për produksionin audio është kujdesur në studio Do Drite Studio. Materiali i ri u prezantua i ilustruar me mjaft shije edhe me videoklip muzikor, për produksionin e të cilit u përkujdes Mvc Production. Premiera u publikua me datë 4 Korrik 2024.