TEKSTESHQIP

Parashqevi Simaku
Cdo Gje Bashke Ne E Ndajme
Lyrics

Kemi ecur bashke ne te dy
neper vite krahe per krahe
nuk e patem lehte kurdohere
cdo gje bashke te dy e ndajme

Para teje ndal veshtrimi im
Dashuri per ty une ndiej
vitet ikin ikin dhe te tjera vijne
prap i ri per mua je

Zemra zemres kur i flet
mijra fjale jane aty
dashuria kur eshte e thjeshte
ajo vetem sjell lumturi

Krahe per krahe ne perseri
do te ecim pa mbarim
gjitmone veten ndiej me te re
kur me mua je shoku im...

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Aleksander Vezuli, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Jani Duri.