TEKSTESHQIP

Rifat Berisha & Mehdi Berisha
Moj E Mira N'ate Katun
Lyrics

Eeee moj e mira n'at katun
lumja ti e i lumi une.

Lumja ti moj pellumbesh
xhamadanin pse e ke vesh.

Ee ke vesh e s'ma dhe mu
m'ke pas than per mu e ke shkrue.

Ee ke shkru e ke qendis
me ma fal per shej t'dashnise.

Heeej dada ta jep doren, ta jap xhamadanin hajde luje lojen o djal o i dades o q'ma knaqe xhanin.

Heeej dada ta jep gishtin, gishtin e unazes o qma knaqe shpirtin hajde hajde hajde djali o i dades.

Heeej dada ta jep synin,se t'kam per marak
se po ma shton gzimin o djalo i dades more buze kajmak.
Heeej dada ta jep faqen dada ta jep zemren shpirtin krejt po me knaqet o djalo i dades kur po me thrret ne emer.
Dada ta jep doren o djal o i dades mire po ma lun lojen.

DËRGOI: