TEKSTESHQIP

Riki
Xhan
Lyrics

Ni varg fjalsh me plot inat
Se çka ndodhi atë natë
Veç nalu kqyri plagt e ksaj zemre

S'tkom harru e t'du hala
Kom shumë dashni për me t'fal
Vazhdoj e t'mbaj në zemër

REF. x2:
T'kam pas ty xhan
Leht pa ty se kam
E me kon t'ndam
Qenka zor, e pam

Natën von kur Hana del
Krejt kujtimet n'mendje mi kthen
E ti se din zemra sa dhem

Pse u dasht me ty me u nda
Pse unë s'duhet ty me t'pa
Pse n'mes me mbajt atë inat

REF. x2:
T'kam pas ty xhan
Leht pa ty se kam
E me kon t'ndam
Qenka zor, e pam
INFO
Një klip ndikon tek suksesi, ndaj ky materiali muzikor është bërë i disponueshëm tek ne i ilustruar me anë të një videoklipi, të cilin e krijoi Publico Group. Ky videoklip u publikua me datë 5 Dhjetor 2020. Muzika dhe teksti vjen si krijim nga Riki Sllamniku, teksa kënga vjen e orkestruar nga Publico Group.