Shqipe Krivenjeva

Dërgo një album »

Shqipe Krivenjeva - Nuse U Bona (2011)

Shiko Më shumë »Agron Ahmeti & Shqipe Krivenjeva - Erdhen Keret (2011)

Shiko Më shumë »Shqipe Krivenjeva - Neve Nuk Na Dhimset Malli (2012)

Shiko Më shumë »Lindita Selimi, Vjollca Selimi & Shqipe Krivenjeva - Kalle Vllau Jonë Me Raketa (2012)

Shiko Më shumë »Shqipe Krivenjeva - Do Ta Kallim Dhe Pike (2013)

Shiko Më shumë »Shqipe Krivenjeva - Kenge Dasmash (2016)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 1