TEKSTESHQIP

Soni Malaj
Zjarr
Lyrics

Hej ti, mjaft me pretendime
Se eshte jeta ime
S'dua ta kaloj me une me komandime
Mbrapsht ti ke jetuar
Duke pretenduar
Hej ti hej ti
Mjafte me...

O Baby nuk jam e llastuar
Nese kam kerkuar
Vetem pak te jem une e dashuruar
Keq te kane mesuar
Hej ti degjom
Hej ti hej ti
Sonte une jam tjetersuar

Se kur dua djeg si zjarr
E djeg si zjarr
Naj, naj, naj, naj, naj
Kur dua dhe diellin ne dore e mbaj

Naj, naj, naj, naj, naj
Se kur dua djeg si zjarr
E djeg si zjarr
Naj, naj, naj, naj, naj
Kur dua dhe diellin ne dore e mbaj

Un djeg si zjarr heeej heeej...

Hej ti, mjaft me pretendime
Se eshte jeta ime
S'dua ta kaloj me une me komandime
Mbrapsht ti ke jetuar
Duke pretenduar
Hej ti hej ti
Mjafte me...

O Baby nuk jam e lastuar
Nese kam kerkuar
Vetem pak te jem une e dashuruar
Keq te kane mesuar
Hej ti degjom
Hej ti hej ti
Sonte une jam tjetersuar

Se kur dua djeg si zjarr
E djeg si zjarr
Naj, naj, naj, naj, naj
Kur dua dhe diellin ne dore e mbaj
ee mbaaaj

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe okestracionin e krijoi Flori Mumajesi, teksa kënga është një krijim me tekst nga Rozana Radi.