Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

RENDITJA ZYRTARE:
13 Maj 2019 - 19 Maj 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 13 Maj 2019 - 19 Maj 2019 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Deja Vu” nga Kida. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Deja Vu” - Kida (Pozicioni 1), “Momo” - Zzap (Pozicioni 2), “Kthema Kohen (Remix)” - Cricket & Numen (Pozicioni 4), “Hajde” - Enca (Pozicioni 5). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Flight Mode” - Noizy (+96 pozicione), “Ribery” - Fuego (+61 pozicione), “Ka Je” - Kida (+58 pozicione), “Across The World” - CliqMe, Capital T & Koach2.0 (+57 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020