TEKSTESHQIP

Alban Skënderaj
Obsesion
Lyrics

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'refuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.

Vajzë, a je normale ti si buzëqesh?
A je njeri a je perëndeshë?
Ta shihje vetën me sytë e mi.
S'do ti besoje te tuve, jo-o-o.
Le ta di krejt bota ky djalë sa të do-o-o.
Le ta di krejt bota, le ta di se.

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'refuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.

Vajzë, afrohu pak se nuk mund të pres.
Më lerë të puth' dhe pastaj të vdes.
Më lerë të mbajë sot në krahët e mi.
Dhe mos më zgjo nga kjo ëndërr, jo-o-o.
Le ta di krejt bota ky djal sa të do-o-o.
Le ta di krejt bota, le ta di se.

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'refuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.

DËRGOI:
INFO
Për kompozimin dhe për fjalët e këngës është kujdesur vetë këngëtari, teksa kënga u orkestrua nga Elgit Doda.