TEKSTESHQIP

Tru Pak
Planet
Lyrics
(Feat. Doza)

Tru Pak vers..

Rep 1

Ata duan t'na marrin jetën
Shpirtin dhe jo vetëm
Frymën na e morën me justifikimin që gjetën
Mbani maskë ose me vaksinë
do na infektojnë mjekët!!

Më thoni pak kush nga mediat po ja u thotë të vërtetën
Ato janë njësoj si përallat në cdo vit presin kometën

Nga ana tjetër
Ekstremistët alarmojnë delet që mbetën
Predikojnë se erdhi koha,
po as vetë se dinë,ca thanë profetët

O të pa mend
po të kërkosh
Në çdo kohë e gjenë të metën
Informohu pak
Se çfarë ndodhi në 1914
Lufta e parë
20 e ca milion të vrarë
kaq shpejt i harruat?!

Nuk ishit ju perandor
fajtor
kur botën e bombarduat ndërkohë me njerzit
si kaviet eksperimentuat
Armet bërthamore
Zbatuat mendimet djallëzore

S'paska gjë më shkatërruese se vetë inteligjenca njerëzore!!

Ref

A ka banorë në purgator
Ata na kanë harruar
njësoj si gladiator
me burg të dënuar 2x


Rep 2
A ka banor në purgator ata na kanë harruar njësoj si gladiator të dënuar me burg, të vdesim duke luftuar për të argëtuar një perandor që qesh me fatkeqësit pa patur aspak turp.
Njehër e një kohë të detyruar për tu bërë ushtar turk,
Ndërsa sot komplet të doktrinuar mes 4 murëve rrethuar si murg
Jeton gjatë
nëse ke për të
paguar një kirurg
E nëse s'ke
vdis
jetën tënde e prenë fare shkurt
..
Plaku urtë
rrofsh për fjalët e urta
Por tashmë s'kanë më kuptim tek zemrat e ngurta

Frekuenca të ulta
lutjet s'kanë më forcë të depërtojnë në veshët e shurdhta

Injoranca po i transformon
thënjet në batuta
Toleranca po i zhvesh femrat fiks si prostituta

Këto janë
shpirtrat e shitura
Mendon se vlejnë ato fjalë
më shumë se monedhat
për mendjet e ndritura

Ref

A ka banorë në purgator,
Ata na kanë harruar
Njësoj si gladiator
Me burg të dënuar. 2x

DOZA vers..
Rap 3

2021, sytë e mi ende po shohin tragjedi, varfëri, padrejtësi, kolaps në ekonomi, gjunjëzuan botën me këtë pandemi, covid-i është virus artificial me siguri, si ka mundësi? Nëse kto janë teori konspirative atëhere si? E shpjegon ti ligësin e atyre qe janë në fuqi? S'duan tja dinë për asnjeri, qellimi tyre o axhenda 21, kanë strategji, do na heqin c'do liri, do na detyrojnë të vaksinohemi, për ndryshe nuk do mund te funksionojmë në shoqeri, o marrezi, njëkohësisht dhe ashpërsi, ndaj krijeses humane, të jetojë në vështirësi, në pamundësi, kjo s'ështe demokraci as diktatur o tirani, skllaveri, mëndjen na e kanë mpirë me anestezi, tē stresuar vazhdimisht zemra jonë në aritmi, as me kokra të fuqishme nuk gjen dot qetësi, mbylli sytë relaksohu medito mbi këto fjalë, je krijesë infinite ty as gjë nuk të ndal, je pjesë e gjithësis i pandarë, mos u bo pjesë e turmës as ushtar nacionalist ose ekstremist fetar, të verteten smund ta gjesh në as nje liber e në asnjë dokumentar, me doktrina edhe luftë psikologjike trutë na i kanë shpelarë, të kërkojmë dien brenda vetes ky është hapi i parë

DËRGOI: