TEKSTESHQIP

Xhamerino Bollati
Shqiperise I Ngjaj
Lyrics

Sot i madh nuk jam,
po ngjaj me ty
Këtu të kam,
moj nëna Shqipëri,
koha do të shkoj
do bëhem burrë
e do qëndroj
si shqipja në flamur

REF.:
Shqipëri, moj Shqipëri
ti më mbush me krenari
o heeej o heeej
u rritëm tok me ty
eja ti dhe ti
nga jugu në veri
o hej o hej o hej
do mbaroj kjo melodi
lalalalalallalala

Ikën dita sot
dhe tjetra vjen
o hej o hej
do mbetet si refren
emri shqipëtar
do ndrij në sy
dhe yjet lart
shikojnë dhe kanë zili

REF.:
Shqipëri, moj Shqipëri
ti më mbush me krenari
o heeej o heeej
u rritëm tok me ty
eja ti dhe ti
nga jugu në veri
o hej o hej o hej
do mbaroj kjo melodi
lalalalalallalala